Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Beleef Maanrock in BlinkHuis Mechelen | BlinkOut

Beleef Maanrock in BlinkHuis Mechelen

Voor de programmatie op de zijpodia rekent Maanrock op tal van Mechelse partners. — © Joris Herregods

Nieuw in ons zomeraanbod: KoMaan!

Wat we tijdens de Gentse Feesten doen met ‘Laden & Lossen’ doen we dit jaar ook in Stad Mechelen met KoMaan! Tijdens Maanrock (het jaarlijks stadsfestival) bieden we een toegankelijke belevingsplek voor mensen met onzichtbare drempels en hun netwerk. We doen dit door:

  •  een publieke Stiltekamer aan te bieden
  • een kleinschalig en prikkelluw aanbod te organiseren
  • onderwerpen die vaak taboe zijn op de agenda te zetten
  • mensen mét hun kwetsbaarheden een podium te geven om te stralen
  • oefenkansen te creëren voor vrijwilligers in het omgaan met prikkels

Op die manier geven we een stem aan alle kwetsbare, krachtige mensen en bieden we een antwoord op maatschappelijke uitdagingen zoals toegankelijkheid en inclusie, maar ook stress, overprikkeling en eenzaamheid. Het programma tijdens Maanrock wordt gebundeld onder de naam KoMaan!: aanmoedigend, kom maar rustig hier aan en natuurlijk een link met Maanrock.

We zijn erg trots om ook deel uit te maken van de Maanrock-familie! 

Maanrock doet beroep op Mechelse partners om programmatie van zijpodia vorm te geven: “Het festival organiseren is teamwork” (bron: GVA)

“Maanrock wordt Mechelser dan ooit”, dat belooft Kristof Calvo, voorzitter van Mechelen Feest. Voor de programmatie van de verschillende zijpodia werkt Maanrock namelijk samen met een mix van gevestigde waarden en nieuwe Mechelse organisaties die voor het eerst samenwerken met het festival.

Artikel GVA, 16 juni 2023, Stijn Van de Sande