deel 3 Je eigen sokkel maken en jezelf oprichten in een yogales met aandacht voor de ademhaling, herhaling en verdieping

Ik neem jullie graag mee in de derde yogales met als thema “je eigen sokkel maken en jezelf oprichten”.

Dit vraagt om verbinding met jezelf en met de ondergrond. Het contact met je eigen lichaam, jouw adem en de grond onder je voeten heb je nodig om jezelf te kunnen afduwen en oprichten.

Het oprichten doen we in houdingen van kracht en vastberadenheid. Die houdingen nemen we in een op een inademing waarbij we onze borstkas goed openzetten. Deze houdingen kunnen ons helpen op momenten waarbij we terug wat energie willen of kunnen voelen in ons lijf en we iets van extra daadkracht nodig hebben om iets vast te pakken. Ik geloof erin dat onze mentale houding sterk kan gevoed worden in doorvoelde, doorstroomde yogahoudingen. Dit allemaal vanuit de intentie om onszelf niet te verlaten maar bij te staan.

Na de staande houdingen wisselen we af met liggende en zittende houdingen om ons lichaam het herstel te geven die het nodig heeft en op het einde doen we ook een ademhalingsoefening.

Ik hou het rustig en besteed veel aandacht aan de ademhaling.

Ik volg zelf les bij 2 inspirerende yogaleerkrachten en wil dit graag aan jullie doorgeven.

Ik wil veilig werken binnen ieders grenzen, ook wat corona betreft. Ik kies voor een kleine groep van 8 mensen binnen een grote ruimte met de ramen een beetje open. Deze 3de sessie kan ook gevolgd worden door mensen die in de vorige 2 sessies niet aanwezig waren.

Wij hebben yogamatten, yogakussens en fleecedekens, zorg zelf voor kledij waarin je goed kan bewegen.

WELKOM

 

Uitverkocht!

Datum

woensdag 16 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

10:30 - 12:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Els van BlinkOut

Organisator

Els van BlinkOut
Email
els@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!