Tussentijd: workshop Verwerking van mijn echtscheiding / relatiebreuk (uitgesteld)

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw ‘ waarbij niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilniskar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Van 14 tot 29 december presenteren we een gevarieerd programma dat inspireert tot verbinding en ontmoeting. Deze activiteit maakt hier deel van uit.

Deze workshop is voor mensen die een scheiding of een relatiebreuk doormaken of doorgemaakt hebben.

We gaan samen, wij die allen hetzelfde meemaakten, stappen zetten in de verwerking hiervan.

We hebben aandacht voor de diverse fases van de verwerking, het leren loslaten van je ex-partner, het verleden en het negatieve gevoel, ook over de reacties van familie en vrienden, eenzaamheid, een nieuwe partner? de kinderen, … Met aandacht voor je eigen verhaal en het verhaal van de anderen.

Deze workshop staat op zich, maar is ook een introductie op een reeks van 5 bijeenkomsten die mogelijk in het (coronavrije)voorjaar van 2021 georganiseerd wordt. Tijdens deze reeks van 5 gaan we nog dieper in op de problematiek  en is er nog meer aandacht voor elke deelnemer individueel, maar steeds in een groep van vaste deelnemers, waardoor een ondersteunend groepseffect ontstaat.

Info over de lesgever, Fernand: Ik heb al vele jaren ervaring met dit thema, enerzijds doordat ik zelf gescheiden ben en ervaren heb wat het doet met een mens, als ex-partner en als vader, maar ook omdat ik reeds meer dan 20 jaar psychologische ondersteuning geef onder de vorm van workshops en verwerkingsgroepen over dit thema.

 

Update:
Deze workshop wordt uitgesteld naar een latere datum gezien de coronamaatregelen het niet toestaan om met minstens 6 personen live de workshop te volgen.

Ben je benieuwd naar andere Tussentijd activiteiten? Check onze kalender van de maand december.

Datum

dinsdag 29 dec 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

12 euro

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Fernand van Hoye

Organisator

Fernand van Hoye
Email
fernand.vanhoye@skynet.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!