Tussentijd: Ge zijt niet alleen die zich anders voelt (online)

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw ‘ waarbij niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilniskar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Van 14 tot 29 december presenteren we een gevarieerd programma dat inspireert tot verbinding en ontmoeting. Deze activiteit maakt hier deel van uit.

Een ervaringsgesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:
Ge zijt niet alleen die zich anders voelt…  Of het nu gaat over een ‘anders’ geaardheid zijn (vb LBTGQ+), ‘anders’ denken (vb autisme), ‘anders’ voelen (vb hoogsensitiviteit) of ‘anders’ leven (vb in kansarmoede),…

‘Anders’ zijn, brengt vaak onzichtbare (sociale) drempels met zich mee. Onzichtbare drempels die maken dat je ergens niet kan binnenstappen. Dat je met iemand niet kan praten. Dat je geen werk vindt, geen hobby, geen lief of geen rust…

Onze veerkrachtexperten vertellen over hun drempels. Hun  onzichtbare drempels en hoe ze toch proberen waardig en vol wankelmoed deel te nemen aan het leven.

Inschrijven via de ticketlink hieronder.
De activiteit is gratis én door de coronasituatie helemaal online.

Opgelet: Mocht een versoepeling van de corona-regels het mogelijk maken om toch enkele deelnemers live in het BlinkHuis te verwelkomen, dan laten we dit vooraf weten. Geef gerust nu al aan in het opmerkingsvak bij je inschrijving of je ook graag live aanwezig wil zijn.

Voor de online deelnemers: kort vooraf krijg je de zoomlink doorgestuurd. Vergeet ook niet de spamfolder te checken.

Ben je benieuwd naar andere Tussentijd activiteiten? Check onze kalender van de maand december.

Van harte welkom

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Stad Gent.

Datum

woensdag 23 dec 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

Online
Zoom-app
Petra van BlinkOut

Organisator

Petra van BlinkOut
Email
petra@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!