Tussentijd: Ge zijt niet alleen die zich ‘alleen’ voelt, die ‘echte verbinding’ soms mist… (online)

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw ‘ waarbij niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilniskar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Van 14 tot 29 december presenteren we een gevarieerd programma dat inspireert tot verbinding en ontmoeting. Deze activiteit maakt hier deel van uit.

Een ervaringsgesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:
Ge zijt niet alleen die zich soms alleen voelt…

Soms voelt het alsof iedereen rondom jou volop ‘bezig’ is, het allemaal weet hoe ‘het’ moet, en jij je afvraagt ‘hoe kom ik te weten hoe het moet’? Of je hebt het gevoel dat iedereen van alles doet en ook van jou verwacht, maar wat dan en hoe dan? Of je voelt een grote eenzaamheid, misschien zelfs midden je eigen netwerk en bij de mensen die het beste met jou voorhebben… En je voelt je alleen met dat gevoel, niet gezien, niet begrepen… een onzichtbare drempel die verbinding in de weg staat, maar ge zijt echt niet alleen met dat gevoel, luister maar of doe maar mee!

Inschrijven hieronder.
De activiteit is gratis én door de coronasituatie helemaal online. Kort vooraf krijg je de zoomlink doorgestuurd. (vergeet zeker niet de spamfolder te checken!)

Ben je benieuwd naar andere Tussentijd activiteiten? Check onze kalender van de maand december.

Van harte welkom

Uitverkocht!

Datum

maandag 28 dec 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

Online
Zoom-app
Natalie van BlinkOut

Organisator

Natalie van BlinkOut
Telefoon
+32473248169
Email
natalie@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!