Tussentijd: Verbinding in Veerbeelding (online)

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw ‘ waarbij niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilniskar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Van 14 tot 29 december presenteren we een gevarieerd programma dat inspireert tot verbinding en ontmoeting. Deze activiteit maakt hier deel van uit.

Verbinding in Verbeelding, het is een eenvoudig concept. Een groep mensen komt (online) samen om beelden te bespreken, maar door inzichten met elkaar te delen wordt het verhaal en de ervaring rijker. Beelden en woorden kunnen gevoelens opwekken en die kunnen voor verschillende mensen herkenbaar zijn. Door deze te erkennen voelen mensen zich verbonden en gewaarborgd.

We komen via zoom samen en delen interpretaties, gevoelens, stukjes die ons bijbleven, … om zo te verbinden.

Vergezel ons en deel jouw favoriete beeld en leer nieuwe inzichten kennen die jouw horizon zullen verbreden.

Wat neem je mee? Een beeld, bv: een foto, van een schilderij, natuur, … een weergave van iets dat je graag zou bespreken of waarvan je benieuwd bent hoe andere mensen het interpreteren.

Inschrijven noodzakelijk (via onderstaand formulier), je ontvangt de link om deel te nemen een dag voor de activiteit. Vergeet ook niet je spamfolder te checken.

Ben je benieuwd naar andere Tussentijd activiteiten? Check onze kalender van de maand december.

Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

 

 

Datum

maandag 14 dec 2020
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Online
Zoom-app
BlinkOut vzw

Organisator

BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!