Tussentijd: Schrijf het jaar uit! (online)

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw ‘ waarop niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilkar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Van 14 tot 29 december presenteren we een gevarieerd programma dat inspireert tot verbinding en ontmoeting. Deze activiteit maakt hier deel van uit.

2020! Wat was me dat toch voor een jaar?! Wie had ooit kunnen vermoeden dat het er één zou worden van mondkapjes, anderhalvemeters, alsmaar weer veranderende voorschriften, beperkte sociale contacten, thuiswerk, afstandsonderwijs en sluiting van veel van wat ons lief is. En dan weer opening. Om dan toch maar weer te sluiten. Het vroeg omdenken, positief denken en toch ook wel kritisch blijven nadenken.

Maar misschien was 2020 ook wel het jaar van extra buiten zijn, inzichten over wie je bent en waar je naartoe wil, creatieve oplossingen, boeken lezen of activiteiten met de kinderen die al lang op je to do-list stonden (in mijn geval brood bakken, zoutdeeg maken en gezelschapsspelletjes spelen)?

Hoe het ook was … Druk of stil. Langzaam of snel. Alleen of metveelteveel. Onder- of overprikkeld. Angstig of vol vertrouwen. Hoopvol of hoopleeg. 2020 creëerde chaos in ons hoofd en lijf. Het deed ons daveren op onze grondvesten.

Hoe kunnen we dat nu afronden? Op een manier die er recht aan doet. Ook al was het een behoorlijk ‘scheef’ jaar. Hoe kunnen we 2020 inpakken als een cadeautje? Eentje dat we misschien – als we het op voorhand wisten – liever hadden geweigerd. Maar we kregen het toch.

Mijn voorstel: we gaan schrijven. We schrijven 2020 van ons af. Zodat er ruimte in ons hoofd komt voor 2021.

Schrijven doen we samen en apart via Zoom (link krijg je later in mailbox). Inschrijven (tem 20/12) door je naam en voornaam te mailen naar evelinecoppin@gmail.com en 38.99 euro over te schrijven naar BE 31 8915 0431 7255 van Boek van mijn Leven. Je plaats is verzekerd van zodra je betaald! Dus gewoon doen. Niet te lang twijfelen

Ben je benieuwd naar andere Tussentijd activiteiten? Check onze kalender van de maand december.

Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

Datum

maandag 21 dec 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

Online
Zoom-app

Organisator

Boek van mijn Leven
Email
evelinecoppin@gmail.com
Website
https://www.boekvanmijnleven.be

Bijkomende Organisatoren

BlinkOut vzw
BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!