Tussen-Tijd

Tussen-Tijd? Dat is de periode rond kerst en nieuw, wanneer niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of het vuilnis wordt opgehaald, waar alle reguliere planning “ervan tussen” valt. Voor sommigen een tijd om op te laden, voor een anderen een tijd die zo snel als mogelijk mag voorbij zijn.

Daarnaast zit de eindejaarsperiode boordevol vol flikkerende lichtjes, jingle-bells-jingles overal, en inkopen doen & SnelSnel heen-en-weer. En soms heb je dan wat nood aan TussenTijd. Even wat tijd voor jezelf tussendoor. Een plek waar je blinkt vanbinnenuit, zonder watervallen uit ledverlichting.

Dit jaar ‘vieren’ we bij BlinkOut Tussen-Tijd letterlijk tussen kerst en nieuw. In de week van 26 december wijken we wat af van onze reguliere werking. Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december openen we onze deuren en onze Stiltekamers erg graag tussen 12u en 17u.  We zullen iets minder open zijn maar dat wil niet zeggen dat we jou minder zullen verwelkomen.

Ontmoeten en verbinden krijgen deze periode nog net dat extra tikkeltje. Kom je ‘s middags om een kommetje soep of kies je in de namiddag voor een koffie of thee? Kies zelf maar waar jij nood aan hebt.

Vind je deelnemen aan een workshop of ontmoetingsmoment te druk maar wil je toch graag verbinden? Zet je bij in de sofa, verbind in stilte in de stiltekamer, kom bewegen op onze koer om het ook letterlijk warm te krijgen, deel je zorgen maar ook je wensen met andere Blinkers. Vele kleine lichtjes en wensen zullen hopelijk een mooi resultaat geven.

Kom af, zet je bij, deel wensen en warmte uit en ontvang ook van de andere Blinkers gezelligheid en warmte.  Wij kijken er alvast naar uit!

Inschrijven is echt niet nodig, kom maar gewoon af!

Inschrijven

Available Tickets: Onbeperkt
Het ticket is niet meer beschikbaar.

Datum

donderdag 29 dec 2022

Tijd

12:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie
Maaike

Organisator

Maaike
Telefoon
0469/129454
Email
maaike@blinkout.be
INSCHRIJVEN

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!