Voedsel voor de ziel. De stiltelunch. (Silence for peace Gent 2020)

“Stilte verbindt, samen eten ook.”

Er is een bizarre tijd gaande. Toch geloven we dat de geboden afstand ons gek genoeg ook kan wijzen op de onderlinge verbondenheid. Tussen iedereen. En daarom, juist nu, is het tijd voor een nieuwe Stiltelunch.

‘Hoe gaat dat dan?’, zie ik u denken.
Aan alle veiligheidsvoorschriften zullen we zorgvuldig voldoen. We starten samen om 12u  in het Blinkhuis. Kom binnen en kijk eens om je heen. Wie zijn er nog? Durf eens zachtjes te glimlachen, met je ogen gaat dat ook. Bewonder je bord. Neem een hap. En slaak tevreden een zucht…

Graag geven we je met deze lunch een voldaan gevoel, op meerdere manieren dan een. Laat het geen ervaring zijn van ‘oei ik moet zwijgen’ maar maak zelf onderdeel uit van het stiltegebied. Rond 13.30 gaan we geleidelijk de wereld van woorden terug in en is er gelegenheid tot uitwisseling. Uiteraard rekening houdend met alle voorwaarden.

De smaakmakers van Lokaal zullen koken voor u; heerlijk eten gekruid met liefde. Ze staan voor 100% plantaardig en eerlijke handel! Bij Voedsel voor de ziel, de stiltelunch kan je je verwachten aan een heerlijke dagschotel met een glaasje waterkefir voor 20 euro p.p.

Eet je mee? We volgen alle voorschriften om de veiligheid te garanderen dus reserveer via deze link.

Uiteraard houden we rekening met voedsel allergieën en intoleranties, laat dit dus gerust weten.

Hou je goed, en heel graag tot dan!
Met warme groet,
Ode.

Deze Stiltelunch vindt zijn plaats binnen een groter Silence for Peace programma Gent 2020 van 12 tot 19 september. Je kan voor de stiltelunch ook genieten van een stiltewandeling of een verbindende gedichtendialoog in het BlinkHuis.

Het Silence for Peace Gent 2020 programma, waaronder deze stiltelunch, is mede mogelijk gemaakt door Stad Gent.

Datum

vrijdag 18 sep 2020
Verlopen!

Tijd

12:00 - 14:00

Kosten

20 euro pp

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie
BlinkOut vzw

Organisator

BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!