Tussentijd: Samen Lunchen (online)

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw ‘ waarbij niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilniskar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Van 14 tot 29 december presenteren we een gevarieerd programma dat inspireert tot verbinding en ontmoeting. Deze activiteit maakt hier deel van uit.

Tussen-tijd, een periode waar connectie en samen zijn centraal staan, ook tijdens deze sombere tijden waar ontmoeting en verbinding begrensd zijn. Daarom nodigen we jullie bij BlinkOut graag uit voor onze digitale lunch. Zo kan je verbinden vanuit een veilige omgeving.

Graag hadden we jullie verwelkomd op een nieuwe editie van de stilte lunch. Aangezien ook wij ons inzetten om de situatie weer te beteren kan deze momenteel niet doorgaan, maar we blijven niet bij de pakken zitten en bieden jullie dit fijne alternatief aan.

Maak je favoriete gerecht of je boterhammetjes met kaas en neem je gsm/tablet/laptop erbij en kom samen met ons lunchen. We komen bij elkaar in de digitale eetzaal en nemen tijd om te genieten van onze middagpauze. Geweldig om even te ontspannen tijdens een drukke dag of om je dagelijkse portie sociaal contact te hebben.

Het fijne aan de digitale lunch is dat je zelf kiest wanneer je ons vervoegt en hoe lang je blijft.  Je doet dus wat voor jou goed aanvoelt. Ook kies je zelf of je je micro/camera aandoet.

We beginnen de lunch met een minuut stilte om even tot rust te komen en een knipoog te doen naar de stilte lunch. We nemen daarna even tijd voor een introductierondje, wie wil kan zichzelf op dat moment even voorstellen.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. De activiteit neemt online plaats.

Je krijgt enkele uren vooraf een mail met de nodige zoom gegevens. (vergeet zeker niet de spamfolder te checken)

Ben je benieuwd naar andere Tussentijd activiteiten? Check onze kalender van de maand december.

Van harte welkom

Datum

woensdag 16 dec 2020
Verlopen!

Tijd

12:00 - 13:30

Locatie

Online
Zoom-app
BlinkOut vzw

Organisator

BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!