Levensruimte – traject 3 dagen

Inhoud
We onderzoeken hoe er meer ruimte kan ontstaan in jezelf, in relaties en in je leven. We nemen drie dagen de tijd om te verkennen hoe het is om ontspannen en vrij te leven: met meer gemak en dichter bij jezelf. Via een inleidend thema exploreren we hoe er meer ontspanning en innerlijke rust kan groeien
1. Je bent dus je mag er zijn
2. Identiteit als illusie
3. Jezelf zijn in relaties
4. Voluit leven

Werkwijze
We komen samen in een kring van maximum 8 deelnemers. Een inleidend thema zet ons aan tot nadenken en dialoog. We wisselen eigen ervaringen uit en onderzoeken samen wat dit voor elk van ons betekent. We werken met gerichte oefeningen die ons kunnen helpen in onze zoektocht hoe we het leven met meer gemak kunnen benaderen. Daarnaast maken we gebruik van de ademhaling als instrument om ontspanning te creëren in ons denken en voelen.

Data en locatie
20 januari, 3 en 10 februari, telkens van 10 tot 16 uur in het BlinkHuis, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Begeleiding
Hilde Van Lysebettens is inspirerend coach en trainer. Zij coacht mensen met loopbaanvragen en mensen die meer persoonlijke vragen hebben zoals zelfvertrouwen en lef ontwikkelen, gemakkelijker omgaan met wat je ook voelt, meer ontspannen in je relaties en in het leven staan, comfort vinden in het omgaan met conflicten.. Een gesprek kan dan deugd doen. Massage voor hart en hersenen. Het kader van inspirerend coachen, ontwikkeld door Jef Clement biedt een eenvoudig en stevig fundament om in het leven te staan. Deze verfrissende kijk op de mens en zijn omgeving deelt Hilde graag met anderen.

Contact met Hilde voor vragen of inschrijving
0485 033 741 of via hivalys@gmail.com

Deelnameprijs
100 euro voor het volledige traject
(Mensen uit het ‘kLinktraject kunnen gratis deelnemen)

Datum

woensdag 20 jan 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00
Hilde Van Lysebettens

Organisator

Hilde Van Lysebettens
Telefoon
0485 033 741
Email
hivalys@gmail.com

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!