Jam Era’s Massage Oase

DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD TOT 3 APRIL EN ZAL VERPLAATSEN OP EEN ANDERE DATUM!

Mijn vader vertelde mij dat, toen ik zo klein en teder in mijn wieg lag, hij me met zijn beide zachte handen en onvoorwaardelijke liefde masseerde. Daar werden reeds de eerste kiemen van één van mijn passies gezaaid.

Op mijn levenspad kwam ik in aanraking met de kracht en zachtheid van massages. Waardoor des te meer de interesse en het verlangen groeide me hier verder in te verdiepen.

Ik ben vooral bedreven in Zweedse ontspanning-, stimulerende- en sportmassages. Naargelang de behoeften en het verlangen van de klant voeg ik ook Ayurvedische massagetechnieken toe. Mijn vooropleiding als creatief therapeut maakt me bovendien een attente en empathische luisteraar. Uit eerste hand weet ik hoe therapeutisch dit kan zijn in combinatie met de massages.

PRIJSLIJST:
Keuze tussen zweedse (ontspanningsmassage), Samudra Lomi lomi massage, sportmassage, massages per lichaamszone (rug, benen, voeten, hoofd en of gezicht), stoelmassages…

SPORTMASSAGE:

Heeft als doel om de lichamelijke conditie van de sportbeoefenaar te verbeteren of eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen of zo min mogelijk te doen voelen.

ONTSPANNINGSMASSAGE:

Deze massage zorgen voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl de spieren relaxen ebt de stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Zweedse lichaamsmassages:

– In deze 60 minuten worden vooral de benen, rug, schouders en nek gemasseerd. Overspannen spieren krijgen meer aandacht met als doel tot heerlijke ontspanning te komen.
1u / 60 euro

– In 1u15 wordt het lichaam gemasseerd met aandacht voor overbelaste lichaamsdelen. Benen, rug, voeten en gezicht worden gemasseerd om heerlijk weg te zinken in ontspanning.
1u15 / 75 euro

– In 1u30 wordt het volledige lichaam gemasseerd met aandacht voor overbelaste lichaamsdelen. Benen, rug, schouders, nek, hals, voeten, armen, handen en gezicht worden gemasseerd om helemaal weg te zinken in totale ontspanning.
1u30 / 85 euro

– Massage waar het hele lichaam wordt gemasseerd om helemaal weg te zinken in totale relaxatie en tot in zen sfeer te komen.
120 minuten / 110 euro

Samudra Lomi Lomi massage:

“Deze inspirerende massagevorm is gebaseerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage met een vleugje van technieken uit de oosterse bewegingsleer Tai Chi. De Samudra massage is een massage als de oceaan; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen die voor een diepe ontspanning van lichaam en geest zorgen.” 1u / 70 euro

Sportmassage:

“Zelfs als je je grondig opwarmt en gestretcht hebt bij het sporten, loop je nog steeds de kans op blessures of stijve spieren. Een intensieve sportmassage zal ervoor zorgen dat deze kwaaltjes minderen” 1u / 70 euro

MASSAGES PER LICHAAMSZONE:

RUG-, NEK- en SCHOUDERMASSAGE 30 minuten / 30 euro

BEENMASSAGE (incl. voeten)
30 minuten / 30 euro

VOETMASSAGE

Door de voeten te laten masseren kom je helemaal tot rust; een voetmassage heeft niet alleen effect op de voeten, maar zorgt ook voor een ontspannen gevoel
30 minuten / 25 euro

HOOFD- EN GEZICHTSMASSAGE

Een gezichtsmassage is niet alleen ontspannend, maar zorgt ook voor een betere doorbloeding van het gezicht. Hierdoor wordt het huidherstellend vermogen gestimuleerd en ziet de huid er frisser en stralend uit.
30 minuten / 25 euro

STOELMASSAGES

Ideaal als lunchbreak. De gemasseerde plaatst zich gekleed op de massagestoel om de lichaamszones die het zwaarst werden belast tijdens het werk te ontspannen en gerevitaliseerd terug aan de slag te gaan. Er wordt vooral gewerkt op de zones van nek, rug, schouders, armen en handen. Deze massage is gebaseerd op shiatsu (acupressur).
20 minuten / 20 euro

Deze zijn ook een mooi geschenk voor je partner, vriend(in), werknemers,…

Korting voor schoolverlaters, studenten, werkzoekenden, 66% werkonbekwaam (email-en voor de voorwaarden)

Massage uren: donderdag, vrijdag van 14 u t/m 21u en zondagen van 16u30 t/m 21u

Voor meer info en of om je massage naar keuze te reserveren:

@: jamalennasse@hotmail.com
tel/sms: 0485 835185
fb-pagina: www.fb.com/book/1jamera

Er kan handig betaald worden met de bankcontact app.

Ik kijk ernaar uit je te ontvangen. Het zomaar annuleren van afspraken is zonde en er zijn mogelijk kosten aan verbonden.

Prijzen onder voorbehouden van wijzigingen.

Datum

donderdag 05 mrt 2020
Verlopen!

Kosten

Zie beschrijving

Meer Info

Facebook

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Jam Era
Facebook

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!