Jaargetijdencirkel: Samhain (VeerkrachtWeek) (online)

Welkom!

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Donderdagnamiddag kan je bij ons terecht voor Samhain (uitgesproken Sauw-en). Het is een oud Keltisch feest dat eind oktober gevierd wordt. Het is de voorloper van Allerzielen en Halloween. Het is de dag waarop het Keltisch nieuwjaar en de winter samen vallen. Het is een moment van zowel begin als einde.

In de vroeg Keltische tijd was er veel kennis van kruiden en deed men rituelen om om te gaan met de dingen des levens. Samhain is een nacht vol mystiek en betovering waarbij we in contact treden met voorouders om oude kennis terug te winnen ten voordele van de toekomst voor zowel ons persoonlijk leven als dat van de planeet

Samen gaan we terug naar deze oude rituelen en ontdekken we de mystieke ervaringen van deze dag. Doe met ons mee en kom opnieuw in contact met deze oude deskundigheid. Na een warm ontvangst in het BlinkHuis nemen we tijd voor inleidende tekst over Samhain. We steken dan ook een kaars aan, zo laten we weten dat we aanwezig zijn. Zowel een opdracht als creatieve oefening staan op het programma, deze worden gevolgd door een Stiltewandeling rond het thema. Daarna zijn jullie welkom na te blijven zinderen met hapjes en drankjes.

Voor de stilte wandeling houd je best rekening met het weer en zorg je voor gepaste kledij.

Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. De activiteit neemt online plaats

 

Uitverkocht!

Datum

donderdag 29 okt 2020
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

gratis

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
BlinkOut vzw

Organisator

BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!