VeerkrachtWeek – Intuïtie laten spreken: Wat raakt jou en geeft je positieve energie? (online) VOLZET

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Vrijdag nodigen we jullie graag uit op ‘Intuïtie laten spreken: Wat raakt jou en geeft je positieve energie?’. Een online workshop omtrent positieve energie en ontdekken waar je deze energie uit kan halen. 

Als je focust op dingen die je positieve energie geven, dan groeit die energie.

Iedereen heeft wel iets die hen raakt, waar je regelmatig naar teruggrijpt om tot rust te komen, wat je troost of je een goed gevoel geeft. Het kan een liedje zijn, een gedicht, een schilderij, een foto, een verhaal, een beeld, een voorwerp, enz…

Deze activiteit is bedoeld als een uitwisselingsmoment in positieve energie, door te delen wat jou raakt en waar jij energie van krijgt.

Wij, Petra en Hilde, nodigen je graag uit om je ‘ding’ te delen en te vertellen waarom dit voor jou positieve energie geeft. Wie weet steekt jouw verhaal wel anderen aan. Zo verbinden we in schoonheid, leren we van elkaar en verspreiden we die positieve energie.

Om een goede uitwisseling te bevorderen en iedereen de kans te geven om te delen, beperken we het aantal deelnemers tot 10 personen. Het duurt maximaal 2u met daarin een pauze van 15 min inbegrepen. Na inschrijving krijg je een zoom-link doorgestuurd waarmee je kan deelnemen de dag zelf.

Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Inschrijven noodzakelijk (via onderstaand formulier), je ontvangt de link om deel te nemen een dag voor de activiteit.

Uitverkocht!

Datum

vrijdag 27 nov 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

gratis

Locatie

Online
Zoom-app

Organisator

Petra en Hilde
Telefoon
0498 97 40 84
Email
petra@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!