Innerlijke reis – Shamanic Journey

De ‘innerlijke reis’ is een oeroude methode om in contact te komen met je onderbewuste weten. Ze werd enkele decennia terug door de antropologen naar het Westen gebracht. Zij ontdekten dat bijna alle natuurvolkeren varianten van deze methode gebruiken. Ze werd aangepast tot een vorm die voor de westerse mens vlot toegankelijk is. Om jouw reis op gang te trekken maak ik uitsluitend gebruik van de juiste techniek en ritmisch geluid.
De ‘innerlijke reis’ brengt je in contact met de schat aan wijsheid en inzicht die je in je draagt en die je in veel aspecten vooruit kan helpen. Iedereen kan op een veilige en goed begeleide manier toegang krijgen tot de eigen schat. We respecteren jouw tempo en forceren niets. Je kiest zelf het thema waarover je wil reizen. Indien gewenst help ik je om je intentie scherp te stellen.
Over de innerlijke reis kan er veel verteld en geschreven worden. Maar de enige manier om te weten wat het inhoudt is het zelf te ervaren!
Deze namiddag start met info over de techniek en nadien gaan we samen op ‘reis’.
PRAKTISCH:
Wanneer: vrijdag 17 juli van 14u tot 18u
Bijdrage: 38 euro. Koffie en thee zijn inbegrepen.
Waar: BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Hoe Inschrijven: Mail naar adinda@opverhaalkomen.EU en maak 38 euro over op rekeningnummer BE11 8908 0408 3248 met vermelding van je naam innerlijke reis 17/7
Meer info: adinda@opverhaalkomen.EU of 0491/91 61 69
Meebrengen: mondmasker, yoga- of slaapmatje, warme kledij, eventueel een dekentje, sjaaltje om je ogen te bedekken tijdens het reizen.
Max aantal deelnemers: 8

Datum

vrijdag 17 jul 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 18:00

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!