Ge zijt niet alleen … Online + in BlinkOut (VeerkrachtWeek)

… die grenzen niet of moeilijk voelt of aangeeft, van jezelf of van anderen… 

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Ook tijdens de VeerkrachtWeek willen we duidelijk maken dat je er niet alleen voor staat. Daarom organiseren we ‘Ge zijt niet alleen…’

Een gesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:

Gij zijt niet alleen die het moeilijk heeft met zijn eigen grenzen te stellen en die ook na te komen. Ge zijt niet de enige die er soms volledig overgaat om dan nieuwe grenzen te moeten stellen. Ge zijt niet de enige die het soms moeilijk heeft anderen hun grenzen aan te voelen en die te respecteren.

Onze veerkrachtexperten vertellen over wat dat  met hen deed. Hoe de omgeving reageert. Hoe ze proberen waardig en vol wankelmoed (opnieuw) deel te nemen aan het leven.

Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Inschrijven via onderstaand formulier.

Je kan de sessie zowel online als in BlinkOut volgen, de plaatsen in BlinkOut zijn coronagewijs beperkt.

Datum

dinsdag 27 okt 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Natalie van BlinkOut

Organisator

Natalie van BlinkOut
Telefoon
+32473248169
Email
natalie@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!