VeerkrachtWeek – Ge zijt niet alleen die drempels ervaart (online)

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Een ervaringsgesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:
Ge zijt niet alleen die drempels ervaart… Onzichtbare drempels die maken dat je ergens niet kan binnenstappen. Dat je met iemand niet kan praten. Dat je geen werk vindt, geen hobby, geen lief of geen rust…. Onze veerkrachtexperten vertellen over hun drempels. Hun sensorische, sociale, cognitieve of emotionele – steeds onzichtbare – drempels en hoe ze toch proberen waardig en vol wankelmoed deel te nemen aan het leven.

Inschrijven via de ticketlink hieronder.
De activiteit is gratis én door de coronasituatie helemaal online.
Kort vooraf krijg je dan de zoomlink doorgestuurd.

Meer informatie over de VeerkrachtWeek vind je hier.
Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Datum

dinsdag 24 nov 2020
Verlopen!

Tijd

17:00 - 19:30

Kosten

Gratis

Locatie

Online
Zoom-app
Natalie van BlinkOut

Organisator

Natalie van BlinkOut
Telefoon
+32473248169
Email
natalie@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!