Daar is de lente, daar is de zon. En een schrijfworkshop

Terugblikken. Even stilstaan. Even op de pauzeknop drukken. Stoppen met hollen. Om het leven weer in je handen te voelen, in plaats van dat het je ontglipt. Om al schrijvend waar te nemen naar wat er echt in ons leeft.

Terugblikken. Niet op een volledig jaar of een heel leven. Maar op het voorbije seizoen. Om te observeren. Niet om te oordelen. Waar lag je wakker van? Wat liep er verrassend vlot? Waar botste je tegenaan? Welk gevoel wil je graag vasthouden? Wat wil je anders? Hoe keek je naar jezelf? En wat was je innerlijke seizoen? Misschien zat je deze winter wel in de lente van een project? Of sta je in zomerse bloei op een bepaald vlak? En is het eerder winterdoods op ander terreinen. We blikken ook al een beetje vooruit: waar kijk je naar uit? Waar stuur je bij? Wat verwacht je van het seizoen dat ongeduldig voor de deur staat? Wat mag er groeien en bloeien?

We passen meditatieve technieken toe om dicht bij onszelf te komen. Om dat wat in de diepte leeft aan de oppervlakte te brengen. Om zo, innerlijk bevrijd door het schrijven, weer een seizoen voort te schuiven. Maar wel gezuiverd. Gesterkt. Geheeld. Een speelse workshop met korte, creatieve, diepgaande opdrachten. Voel je je aangesproken? Stuur gerust een e-mailtje. Schrijfervaring is geen must. We delen onze schrijfsels met anderen, maar als je dat niet wil, mag je dat gewoon aangeven.

Prijs voor één sessie: 50 euro.
Prijs voor vier sessies samen: 160 euro –
Koffie, thee en een ‘koekske’ zijn inbegrepen.

Meenemen: schrift en pen.
Inschrijven: evelinecoppin@gmail.com.

Datum

dinsdag 17 mrt 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

Zie beschrijving

Meer Info

Facebook

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Boek van mijn Leven
Email
evelinecoppin@gmail.com
Website
https://www.boekvanmijnleven.be
Facebook

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!