Ge zijt niet alleen die een verlies ervaart (10d GGZ)

Tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid  maakt BlinkOut tijd voor ervaringsgesprekken.

Een gesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:
Ge zijt niet alleen je gezondheid verliest, afscheid van een dierbare moet nemen, je werk hebt verloren, een relatiebreuk hebt te verwerken, een manier van leven heeft moeten loslaten,…

Onze veerkrachtexperten vertellen over wat dat verlies met hen deed. Hoe de omgeving reageert. Hoe ze proberen waardig en vol wankelmoed (opnieuw) deel te nemen aan het leven.

Inschrijven

De plaatsen zijn coronagewijs beperkt (max 20 pers).

We starten om 14u.

De activiteit is gratis. Inschrijven is noodzakelijk en kan via het inschrijvingsformulier hieronder.

Van hart welkom

Na de activiteit kan je nog even genieten van de stilte in de stiltekamer (tot 18u) of aansluiten bij een kleine rondleiding.

Deze activiteit maakt deel uit van ons aanbod in de Gentse 10daagse van de Geestelijke Gezondheid. Check onze kalender voor meer info over de andere activiteiten.

Uitverkocht!

Datum

woensdag 07 okt 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Natalie van BlinkOut

Organisator

Natalie van BlinkOut
Telefoon
+32473248169
Email
natalie@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!