Liesbet Hermans – workshop authenticiteit (10d GGZ) WACHTLIJST

Wat is authenticiteit eigenlijk?

Hoe voelt het?

Kan je het leren?

En wat betekent het voor jou in de samenleving van vandaag?

Deze workshop is een collectief onderzoek die start vanuit deze vragen.

Aan de hand van korte gesprekken, speelse oefeningen en improvisatie-opdrachten verkennen we samen wat het betekent om echt in contact te staan met jezelf.

We gaan aan de slag met oogcontact, collectieve meditaties, een vleugje beweging en misschien wel een klein toonmoment?

————————————

Deze workshop wordt begeleid door Liesbet Hermans.

Liesbet Hermans/Posthuman is maker en curator. Ze studeerde af als meester in productdesign aan Luca School of Arts en volgde nadien een internationale opleiding fysiek theater in Madrid. Posthuman is een artistiek onderzoeks- en productieplatform met als kernvraag: “waar zijn we vergeten om mens te zijn?”. Momenteel is ze gastdocente bewegingsexpressie aan de Hogeschool en is ze initiator en curator van Mute, een kunstenfestival in stilte.

Praktische Info

De plaatsen zijn coronagewijs beperkt (max 10 deelnemers). Op dit moment is deze workshop volzet. Wil je toch graag deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@blinkout.be met je gsm-nummer erbij. Wij zorgen ervoor dat we je opbellen daags vooraf als er een plekje is vrijgekomen!

We starten om 14u. Er is een pauze voorzien.

De activiteit is gratis. Inschrijven is noodzakelijk en kan via het inschrijvingsformulier hieronder.

Ingeschreven en later blijkt dat je toch niet kan komen? Laat dit tijdig weten zodat we iemand anders kunnen laten deelnemen.

Na de activiteit kan je nog even genieten van de stilte in de stiltekamer (tot 18u) of aansluiten bij een kleine rondleiding.

Deze activiteit maakt deel uit van ons aanbod in de Gentse 10daagse van de Geestelijke Gezondheid. Check onze kalender voor meer info over de andere activiteiten.

Op dit moment is deze workshop volzet. Wil je toch graag deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@blinkout.be met je gsm-nummer erbij. Wij zorgen ervoor dat we je opbellen daags vooraf als er een plekje is vrijgekomen!

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 06 okt 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

gratis

Meer Info

Over Liesbet

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Petra van BlinkOut

Organisator

Petra van BlinkOut
Email
petra@blinkout.be
Over Liesbet

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!