Welkom in het Blinkhuis

Een plek waar rust, stilte en schoonheid ruimte bieden voor inspiratie, creativiteit en ambitie.

De Stiltekamer

Het hart van het Blinkhuis. Een prikkelvrije ruimte voor rust, ontspanning en inspiratie.

Co-Working

Een plek voor co-creatief werken: niet zomaar naast elkaar, maar écht samen werken.
Vanaf €5.

Huur een Ruimte

Organiseer je workshop, lessenreeks of event in het Blinkhuis én steun zo onze vzw.

BlinkOut Aanbod

BlinkOut-workshops, -trajecten en -gespreksavonden,
begeleid door An en Natalie.

Alle Activiteiten in het Blinkhuis

Workshops, lessenreeksen, lezingen en alle verbindende en inspirerende activiteiten georganiseerd door verschillende blinkers.

De Stiltekamer

De Stiltekamer is een plek waar je even uit de dagelijkse stroom van activiteiten kan stappen en ruimte krijgt om stil te worden. Je kan er in alle rust genieten, ontspannen, lezen, werken, mediteren, creëren … Binnen het ‘gezoem’ van de stad is de Stiltekamer een prikkelarme, inspirerende plek voor beleving van stilte, ruimte, ritme en rust.

“Een plek waar je volledig jezelf kan en mag zijn in alle rust. Fijn dat zoiets bestaat!”

“Wat fijn om midden in de stad tot rust te kunnen komen.”

“Even helemaal terug tot jezelf komen, voor je weer in het lawaai stapt en moet presteren, ik kan er weer tegen! Bedankt!”

“Stilte is meer dan ooit nodig.”

“Dankzij deze ruimte heb ik eindelijk het gevoel dat ik terug kan ademen. Zo’n plaatsen moeten er meer zijn.”

Ontdek de stilte...

Gratis en publiek toegankelijk elke weekdag van 10u tot 18u

Samen werken / co-worken

Beste co-worker, freelancer, workshopgever en teamverantwoordelijke. Lieve wereldverbeteraar, groeimotor of student. Beste startende zelfstandige, coach, thuiswerker, ondernemer of vergaderaar. Met veel trots en plezier stellen wij het BlinkHuis voor. Een plek waar rust, stilte en ruimte de voedingsbodem zijn voor inspiratie, creativiteit en ambitie.

We bieden met het BlinkHuis een plek voor co-creatief werken: niet gewoon naast elkaar co-werken, maar écht samen werken. We vormen een hecht team van gedreven en onafhankelijke ondernemers, verbonden door de missie om onze economie sociaal en duurzaam te inspireren. We bieden je prikkelende en toch prikkelarme ruimtes voor gefocust werken in diepe concentratie. Mogelijkheid tot persoonlijke coaching en intervisie door en met onze partners in huis.

Het Blinkhuis is ook een co-working-thuis, waar stilte, ruimte en eigen ritme de basis vormt. Een plek waar minstens één verdiep altijd stil is. Experten rond prikkelgevoeligheid richten de ruimtes in en bewaren de stilte. Professionals en vrijwilligers die zelf weten wat overprikkeling is. Omdat ze zelf als geen ander opladen in stillere ruimtes. En soms omdat ze expert werden door een psychische kwetsbaarheid. Op die manier wordt de organisatie, de inrichting, de communicatie zo rustig mogelijk gedaan. Altijd authentiek en oprecht.

We bieden een plek waar je samen werkt, ev. samen eet, elkaar versterkt, straalt van binnenuit, maar waar je ook als mens terecht kunt. Een plek waar je tussendoor een (stoel)massage kan reserveren, waar op de middag mindfulness of yoga doorgaat. Een plek waar je jezelf kan zijn, met al je ups & downs, op kwetsbare momenten én om te blinken van trots.

We zijn ook een plek waar mensen met een meer kwetsbaar profiel mee samenwerken. In onze veilige en inspirerende omgeving kunnen ook zij participeren. Om in alle rust voldoening te halen uit hun bijdrage. Op die manier zetten we ieders unieke talenten en meerwaarde voorop. Altijd.

Co-worken in het Blinkhuis

Wandel even binnen of reserveer je flex-werkplek reeds nu online.
€5/halve dag

BlinkOut Aanbod

An en Natalie, de drijvende kracht achter de activiteiten bij BlinkOut.

Naast de vele activiteiten van de partners en deelnemers, organiseren zij zelf bij BlinkOut workshops, trajecten en gespreksavonden die jou doen blinken!

Bots jij soms ook op onzichtbare drempels? Wil je sterker in je schoenen staan en inzicht krijgen in jezelf? Lukt het moeilijk om je energie op te laden?

Ontdek hier het aanbod. Met eigen ritme als vertrekpunt, rust en ruimte als inspirtie en kwetsbaarheid als kracht, begeleiden zij je graag om je eigen kracht terug te vinden. En dat in échte verbinding. 

Workshops

Versterk je veerkracht, omgaan met kwaadheid of onzekerheid,...

Gespreksavonden

In relatie met kwetsbaarheid, autisme,...

'kLink Traject

Veerkrachtig de deur openzetten naar werk

Leer meer

Activiteiten

Luisterplek, Samen Anders Werken, Ontmoet- & Laadop, en meer

Ontdek het volledige aanbod

Leer meer

Psst.. Misschien zelf iets organiseren?

Ontdekt de mogelijkheden in het huis en plan vrijblijvend een verkennend bezoek.

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!